به گزارش خبرگزاری حوزه، بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ماه ۱۳۵۷، بهتدریج اختلافنظرها بین گروههای سیاسی مختلف که تا قبل از انقلاب با حکومت شاه مبارزه میکردند، بیشتر و مشخصتر شد و صفبندیهای جدیدی شــکل گرفت. هرکدام ادعا میکردند، ســهم بیشتری در پیروزی انقلاب داشتهاند. یکی از ایــن گروهها اتحادیه کمونیستهای ایران بود که اعضایش از لحاظ فکری وامدار تفکر مائوئیستی بودند.
چهارم و پنجم بهمن ماه سال ۱۳۶۰ در شهر آمل مبارزه ای مسلحانه میان یکصد نفر از گروهی از مارکسیستها به نام اتحادیه کمونیستهای ایران علیه نظام جمهوری اسلامی ایران در شهر و جنگلهای اطراف شهر آمل در شمال ایران در گرفت.
این مبارزات در ششم بهمن ماه ۱۳۶۰ با تلاش مردم در خنثی کردن تلاش های چند روزه گروه های منافقین با کمک نیروهای قدس سپاه و پس از درگیرهای مسلحانه سه روزه، با شکست منافقان پایان یافت و مردم آمل حماسهای دیگر در تاریخ شکوهمند انقلاب اسلامی ایران به ثمر رساندند.
کتاب «یک روایت معتبر درباره حماسه ۶ بهمن مردم آمل» از مجموعه «یک روایت معتبر» بهنشر(انتشارات آستان قدس رضوی)، تالیف زهرا نبوی با بررسی حماسه مردم آمل در بهمن ماه ۱۳۶۰ به ارائه توضیحات درباره اتحادیه کمونیست ها قبل و پس از انقلاب اسلامی ایران، نقش این گروه در جنگ های مسلحانه و رویدادهای مربوط به حماسه مردم آمل در برابر منافقان می پردازد.
این اثر با تصاویری از کمونیستها قبل از حمله به آمل، عزل بنی صدر، تلاش نیروهای مردمی در درگیریهای آمل نیز همراه است.
«یک روایت معتبر درباره حماسه ۶ بهمن مردم آمل» در ۶۴ صفحه در قطع رقعی کوتاه و با تیراژ یک هزار نسخه در کتابفروشی های سراسر کشور در اختیار مخاطبان و کتابدوستان قرار دارد.
313/60
نظر شما